Slovo starostky Sokola - leden 2021

12.01.2021 11:23

Sokolky, sokoli a spoluobčané, nazdar v novém roce.

Úvodem bych se ráda vrátila k vánočním svátkům. TJ Sokol Strančice se pokusil přispět ke sváteční vánoční atmosféře v naší obci instalací betlému před sokolovnou. Autorem krásného řezbářského díla je náš jednatel, bratr Jiří Šindelář.

Netroufám si odhadovat, jak bude rok 2021, s ohledem na sportovní, kulturní a společenské vyžití, vypadat. Ráda bych vás ale informovala, že výbor TJ. Sokol Strančice otevírá sokolovnu i pro školní prázdniny (vánoční, pololetní, jarní i velikonoční) a státní svátky. Je letitým zvykem, že sokolovna je během prázdnin uzavřena pro údržbu, ale to jsme nyní s ohledem na zvláštní situaci upravili, abychom mohli posílit sportovní život v obci. O provozu sokolovny během letních prázdnin Vás budeme s ohledem na připravovaný harmonogram údržby ještě informovat. Pouze upozorňuji, že provoz sokolovny je podřízen epidemické situaci a za dodržení opatření odpovídají vedoucí oddílů. Desinfekci a úklid zajišťuje sokolník.

I když si nedovolím prognózovat epidemický vývoj, pracujeme s výborem jednoty nejen na přípravě kulturních a společenských akcí v sokolovně, ale i na vykrytí výpadku v příjmech. Jednou z cest je další optimalizace výdajů a intenzivní vyhledávání vhodných dotačních titulů. Již dnes připravujeme divadelní představení, dětský a dospělácký karneval, sportovní soutěže. Uvidíme, jaké budou praktické možnosti. Určitě sledujte aktuální informace na našich vývěskách, facebooku nebo stránkách www.sokolstrancice.cz.

Závěrem Vám všem přeji do nového roku hodně pohodových dní, osobních i pracovních úspěchů, hodně příjemných sportovních, společenských a kulturních zážitků a hlavně stabilizaci našeho životního prostoru.

Se sokolským TUŽME SE 

MUDr. Jitka Štolbová, starostka TJ Sokol Strančice.

—————

Zpět


Kontakt

Tělocvičná jednota Sokol Strančice

Sokolská 38
25163 Stránčice



IČ: 653 99 951

Spolek veden u MS v Praze, s.z. L 28 132

Bankovní spojení: 209828642/0300