Slovo starostky Sokola - březen 2021

22.03.2021 12:52

Nazdar sokolky, sokoli a spoluobčané.

Masopust za námi, Velikonoce před námi. V době, kdy píši tento příspěvek, došlo ke zrušení nouzového stavu a obratem jeho nové aktivaci. Je těžké odhadovat, jak se budou v této turbulentní době covidová opatření vyvíjet. Nicméně, sokolovna je připravena, můžeme, pokud to legislativa umožní, obnovit provoz. Budu se opakovat, za využití sokolovny odpovídají vedoucí oddílů. Dezinfekce a úklid jsou zajištěny, operativně budeme řešit dezinfekci sokolovny ozónem. Určitě sledujte aktuální informace na našich vývěskách, facebooku nebo stránkách www.sokolstrancice.cz.

Co je však otevřené, je příroda kolem nás. Na svých ranních i odpoledních procházkách pozoruji krajinu, která se každým dnem mění a je to vskutku Ladovská zima. Skýtá nemalé možnosti k pohybu v přírodě pro nejmenší i pro starší generaci. Svědčí o tom mnoho běžkařských stop v okolí i zamrzlý Dolejšák.

Výbor TJ Sokol Strančice taktéž neodpočívá. Jako s každým začátkem roku nás doběhla administrativa, vyúčtování za rok 2020, žádosti o dotace pro rok 2021, statistická hlášení pro Sokol, výběr členských příspěvků. Naše tenisty jsme přihlásili do mistrovských soutěží pro rok 2021, takže přejeme hodně vyhraných zápasů a hlavně radost ze hry.

Se sokolským TUŽME SE, 

MUDr. Jitka Štolbová, starostka TJ Sokol Strančice.

—————

Zpět


Kontakt

Tělocvičná jednota Sokol Strančice

Sokolská 38
25163 Stránčice



IČ: 653 99 951

Spolek veden u MS v Praze, s.z. L 28 132

Bankovní spojení: 209828642/0300