Informace starostky Sokola - duben 2020

30.04.2020 23:33

Nazdar milé sokolky, milí sokoli a milí spoluobčané.

Tento příspěvek píši 14.4.2020 a nevím, jaký bude další vývoj uvolňování vládních epidemiologických opatření. Sokolovna je stále zavřená. Tenisové dvorce připravujeme, ale povrch ještě není vhodný pro zahájení hry. Nyní Vás můžeme pozvat ke sportu pouze na tréninkové stěně za tenisovými kurty, která je veřejně přístupná. Věřím, že pozvání na tenis bude brzy následovat. Jenom si dovoluji požádat, dodržujte, prosím, všechny pokyny o shromažďování a používání ochranných roušek. Zdraví především.

Jak jsem v minulém čísle již zmínila, není možné svolávat brigády. Přesto se našly pracovité ruce některých našich členů a funkcionářů, kteří v rámci legislativních možností využili pěkného počasí k přípravě tenisových kurtů a jarnímu úklidu okolí našich sportovišť. Před dokončením je také rekonstrukce klubovny na dvorcích. V klubovně je nová podlaha, vymalováno, instalováno nové obložení stěn a nový sádrokartonový strop. Ještě namontovat nové světlo, zkompletovat elektroinstalaci, nastěhovat zpět nábytek a bude hotovo. Všem moc díky.

Tyto kurty už na Vás čekají. Na fotografii můžete za plotem vidět staveniště našeho třetího kurtu. Ale jak to dopadne s letošní tenisovou ligou zatím nevíme.

Situace se dynamicky mění a jak vidíte, snažíme se být stále připraveni. Vy sledujte stránky www.sokolstrancice.cz, náš facebookový profil a sokolské vývěsky, kde vždy naleznete ty nejaktuálnější informace z naší jednoty.

MUDr. Jitka Štolbová, starostka TJ Sokol Strančice.

—————

Zpět


Kontakt

Tělocvičná jednota Sokol Strančice

Sokolská 38
25163 Stránčice



IČ: 653 99 951

Spolek veden u MS v Praze, s.z. L 28 132

Bankovní spojení: 209828642/0300