Informace starostky Sokola - červen 2018

19.09.2018 13:40

Nazdar sokolky, sokoli, sousedé.

Velký svátek sokolů, XVI. všesokolský slet, je tady. Již v minulém čísle jsem Vás informovala o oblastním sletu v Brandýse nad Labem, kterého se zúčastnili i naše děti s rodiči ve skladbách Méďové a Notičky. 

Počasí oblastnímu sletu přálo. Generálka cvičení začala kolem 10. hodiny dopolední. Přes vysoké teploty, které ten den panovaly, byli naši cvičící spolu s cvičitelkami plni elánu.  Odpoledne na hlavním vystoupení za přítomnosti starostky ČOS Ing. Hany Moučkové se všem Notičkám a Méďům skladby povedly. Další vystoupení budou mít naši cvičenci již na XVI. všesokolském sletu v Eden Areně v Praze ve dnech 5. a 6. července 2018. Všem přejeme hlavně úspěšné vystoupení a hodně radosti z tohoto velkého a historického svátku sportu. Velké díky všem dětem, rodičům a jejich cvičitelům Lence Vaňkové a Katce Kowalczykové.

Koncem června již skončí mistrovské soutěže tenisových družstev. Sokolovna a kurty přecházejí na prázdninový režim. Pro tenis žáků a dorostu budou o prázdninách rezervovány kurty TJ Sokol Strančice každé úterý od 16 do 17.00 hod., kdy bude zajištěn i dohled. Po zkušenostech z minulého roku bude rezervace kurtů uvolněna, pokud se do 16:15 nedostaví žádní hráči.

V sokolovně probíhá údržba sálu, jsou prováděny revize elektrospotřebičů a též každoroční předepsané kontroly cvičebního nářadí. V nářaďovně po vylepšení skladového prostoru se bude moci nově cvičební nářadí lépe ukládat a podium sokolovny dostane nová prkna, která znamenají svět. Údržba sokolovny nám letos bohužel neumožní pořádat tradiční pouťovou zábavu.

Protože se v září rozeběhne nový cvičební rok, budeme také aktualizovat rozvrh rezervací v sokolovně. Pokud máte jakékoliv náměty či požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Na našich internetových stránkách také naleznete plán mimořádných akcí (soutěží, koncertů, divadel, zábav pro děti i dospělé). Pokud budete mít i vy zájem o rezervaci pro Vaši akci, dejte nám, prosím, vědět.

I na naši jednotu dolehla směrnice EU o ochraně osobních údajů. Ráda bych Vás ujistila, že udržujeme pouze nezbytně nutné osobní údaje a plně dbáme na jejich ochranu. Více informací se dozvíte prostřednictvím vedoucích oddílů a našich webových stránek www.sokolstrancice.cz. Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo požadavky, naše e-mailová stránka tjsokolstrancice.seznam.cz je Vám k dispozici.

Závěrem mi dovolte, abych Vám všem popřála krásné prožití prázdnin a dovolených, plných příjemných a úspěšných sportovních aktivit.

MUDr. Jitka Štolbová, starostka TJ Sokol Strančice.

—————

Zpět


Kontakt

Tělocvičná jednota Sokol Strančice

Sokolská 38
25163 Stránčice



IČ: 653 99 951

Spolek veden u MS v Praze, s.z. L 28 132

Bankovní spojení: 209828642/0300